EuroParcs Verkoop Familie Lankhorst

EuroParcs Verkoop Ervaring: Familie Lankhorst

‘Samenwerking met EuroParcs verloopt prima’


Al acht jaar zijn Pieter en Dominique Lankhorst klant bij EuroParcs. ,,En altijd tot volle tevredenheid”, vertelt het echtpaar uit Badhoevedorp. Dat was de reden dat zij het aandurfden om het nieuwste van het nieuwste te kopen: Een Pavillon de l‘Etage op Landgoed Brunssheim. ,,Wij waren net niet het eerste, maar dus wel het tweede gezin dat dit nieuwe type gekocht heeft”, verklaart Pieter Lankhorst. Lees verder om meer te lezen over hun ervaring met EuroParcs.

De hoge raampartijen… De duurzame bouwmaterialen… De luxe afwerking van buiten en vanbinnen… Maar vooral ook het uitzicht dat je vanaf de eerste etage hebt over de woonkamer en het landgoed met voorop natuurbad De Zeekoelen: het is simpelweg onbetaalbaar. ,,Of toch weer niet”, lacht de Badhoevedorper. ,,Want die fraaie etage en de ligging aan het water zijn nu precies de redenen dat we deze vakantiewoning gekocht hebben. En je hebt als gast ook nog de beschikking over een steiger om op te zonnen en een trappetje om het water in en uit te gaan. Kortom, de beleving is er één als op een privéstrand.”

Met de aankoop van de Pavillon de l‘Etage heeft de Noord-Hollandse familie nu ook buiten Landgoed Hommelheide durven investeren. ,,Wij hadden een kleine vakantiewoning voor vier personen, een Linde, in Susteren en die hebben wij ingeruild voor deze moderne etagewoning. Die is namelijk groter, en daarom meer geschikt voor acht personen en dat is precies wat mij door EuroParcs geadviseerd werd. Kleinere vakantiewoningen raken namelijk steeds minder in trek doordat er steeds meer van komen.”

De EuroParcs ervaringen in Susteren

De EuroParcs ervaringen van Pieter en Dominique Lankhorst: ze hebben nog een vakantiewoning in Susteren die geschikt is voor twaalf personen. ,,Daar maken we af en toe nog eens voor onszelf gebruik van, maar de nieuwe woning op Brunssheim is alleen voor de verhuur bedoeld”, maken ze duidelijk. Zoals ook duidelijk is dat dit ondernemersgezin in de modebranche heel veel vertrouwen in EuroParcs heeft. ,,Ik zag de naam EuroParcs acht jaar geleden voorbijkomen op internet en raakte geïnteresseerd”, vertelt hij. ,,Toen ik een keer in Limburg op klantbezoek was, heb ik dat gecombineerd met een bezoek aan Landgoed Hommelheide. Dat park was nog volop in de opbouw, maar je zag toch al dat het er heel mooi zou worden. Verder sprak het mij direct aan dat ik zaken deed met een familiebedrijf, want dat maakt de betrokkenheid van de onderneming bij een klant alleen maar groter. Ik heb dan ook direct een modelwoning gekocht. Ik heb daar, noch van andere beslissingen bij EuroParcs, geen spijt van gehad.”

Een ervaring waar u blij van wordt!

Bijzondere verhalen zoals dit is waar EuroParcs het voor doet. Tevreden klanten die hun geluk vinden op de landschappen en huizen van EuroParcs. Klantverhalen worden altijd erg gewaardeerd, wij zijn ook altijd benieuwd hoe mensen hun EuroParcs avontuur beleven. Heb jij een ervaring die je graag met ons wil delen? Stuur dan een berichtje naar info@europarcs.nl en wie weet delen wij jouw ervaring op onze website!